For deg som vil forstå ditt barn bedre

Oppdatert: 8. jan. 2020


Som småbarnsmamma for tre gutter er det ikke sjelden jeg opplever at akkurat da jeg trodde jeg forsto meg på en fase, er sønnene mine godt i gang med en ny fase med nye utfordringer. Er det mulig å komme dit at jeg opplever å forstå barna mine nok til å møte deres skiftende behov?
Ja. Det tror jeg, med de rette verktøyene og en trygg tilstedeværelse i rollen som foreldre. COS-P (The Circle of Security) har jeg opplevd å gi meg nettopp dette. Nå vil jeg gjerne kurse andre i de samme verktøyene. Jeg ønsker å være med å fremheve styrkene i deg som mamma eller pappa så du kan bli enda tryggere på deg selv.

Som foreldre har vi alle våre styrker og våre svakheter, og ingen av oss kan være en fullkommen forelder til våre barn. Punktum.

Når vi opplever å kjenne trygghet i foreldrerollen, har vi et godt fundament til å være GODE NOK foreldre. Trenger vi være noe mer?

Jeg starter dette året med å tiby et foreldrekurs i samarbeid med Familiesenteret i Bergen. I høst sertifiserte jeg meg som COS-kursholder, og nå gleder jeg meg til å sette i gang med å tilby et seks ukers kurs for deg som ønsker å styrke din relasjon til barna dine og blir tryggere i den rolle som forelder!


Som foreldre vil vi alle oppleve å føle oss utilstrekkelige i møte med våre barns behov. COS-P er et foreldrekurs som ønsker å styrke deg som foreldre til å forstå hva barnet ditt ønsker fra deg midt i alle sine følelsesmessige utrykk. Kurset er basert på flere tiårs forskning av relasjonen mellom foreldre og barn, og har konkrete verktøy for å styrke denne relasjonen.


COS-P foreldrekurs setter fokus på å:

  • forstå ditt barns emosjonelle verden ved å lære å lese de følelsesmessige behovene.

  • gi støtte til ditt barns evne til å håndtere sine egne følelser

  • forbedre ditt barns utvikling av god selvfølelse

  • fremheve den iboende visdommen du som foreldre har og ditt ønske om trygghet for ditt barn

En samling består av undervisning, videoklipp, samtale med partner og samtale i plenum. Her bidrar man så mye man ønsker og føler seg komfortabel med. Vi anbefaler at begge foreldre tar kurset sammen, men det er helt i orden å komme alene!
Pris: 3700,- per par for hele kurset.

Pakkeprisen for kurset er for seks kvelder per par, og må betales selv om man har frafall på en kveld.

Dersom dette kunne være noe for dere; ta kontakt på epost kristina.eo@me.com


Eller du kan sjekke ut Mammalunsj eller Pappaluns218 visninger

Siste innlegg

Se alle