Personvernserklæring

Takk for at du ønsker å bruke våre tjenester og være en del av vårt nettverk hos KristinaEO / @ForeldreSammen. Vi er opptatt av å beskytte dine personlige data og din rettigheter. Om du har spørsmål knyttet til denne personvernserklæringen, ta kontakt på kristina.eo@me.com

 

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon
Det er Kristina Ekerhovd-Ottersen er behandlingsansvarlig for dine personlige data som deles med oss. 

Kontaktinformasjon:
Familieterapeut Kristina Ekerhovd-Ottersen ENK
Org.nr.: 821757282
E-post: kristina.eo@me.com

 

Formålet med behandling av personopplysningene

Ved henvendelser fra deg samles data som navn, e-post, ip-adresse. Formålet er å besvare dine henvendelser, spørsmål og ha kontakt knyttet til våre tjenester.

 

Ved bruk av nettsiden samles ip-adresse og brukerdata. Formålet er å gi deg en god brukeropplevelse og relevante tjenester. Opplysningene lagres så lenge det er relevant for formålet, eller inntil du trekker samtykket ditt tilbake og eventuelt ber om å bli slettet.

 

Når du melder deg på nyhetsbrev eller laster ned gratis innhold, så samles data som navn, e-post og ip-adresse. Formålet er å sende deg ukentlige nyheter, bloggposter, tips, gratis innhold, men også tilbud om produkter eller tjenester. Samt besvare spørsmål fra deg. 

 

Når du deltar på spørreundersøkelser samles kontaktinfo og ip-adresse. Ved anonym spørreundersøkelse lagres ingen kontaktinfo. Formålet er å innhente informasjon for å utvikle gode tjenester til deg.

Når du booker time eller melder deg på kurs, lagres kontaktinfoen for å kunne være i dialog, fakturere og formidle produkt og tjenester.

 

Hvordan det samles inn personopplysninger

Grunnlaget for innsamlingen av personopplysninger gis ved et samtykke, eller når det er nødvendig for å oppfylle en avtale. Det samles inn personopplysninger:

  • når du henvender deg til oss gjennom nettsiden, epost eller sosiale medier.

  • når du laster ned gratis innhold eller melder deg på nyhetsbrevet

  • Hver gang du besøker og bruker nettsiden www.kristinaeo.no 

  • Når du bestiller noen av våre produkter, booker time eller melder deg på kurs.

 

Hvem opplysningene deles med

Dine personopplysninger leies eller selges ikke til andre, men deles med leverandører av ulike tjenester som behandler personopplysningene dine på mine vegne, det kan eksempelvis være e-postleverandører, webhotell (Wix,domeneshop), analyseverktøy (Google Analytics) og lignende.

 

Hvordan personopplysningene sikres

Personopplysningene dine sikres blant annet ved bruk av sterke passord. Jeg bruker kun anerkjente leverandører av IT-tjenester som webhotell, e-postleverandør, og mer. 

 

Dine rettigheter

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger til meg.

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger, samt rett til å be om at disse slettes. Du har rett til å protestere på min bruk av dine personopplysninger, dersom du mener det er grunnlag for det. Du kan klage til Datatilsynet på min behandling av personopplysninger.

Ta kontakt på e-post ved behov: kristina.eo@me.com. 

Les mer om dine rettigheter på Datatilsynets sider. 

Straume ©2018 by Kristina Ekerhovd-Ottersen. Proudly created with Wix.com