Pappakurs banner2.png

Et skreddersydd kurs for småbarnsfar

Dette er kurset for deg som står midt i småbarnslivets utfordringer, med ekstra fokus på håndtering av barnas store følelser. 

Målet med kurset er å styrke dine evner til å håndtere sinne, sutring, skrik og andre følelsesutbrudd hos kidsa. 

Etter en kort innføring i barnas ulike utviklingsstadier og behovene de fører med seg, vil vi sammen se på noen unike skills for far og hvordan du kan utvikle disse enda sterkere. (En teaser: Øke mental styrke til å stå i barnas følelser, evne til å se hva som ligger bak atferden og hvordan være i forkant så man kan unngå de verste utbruddene)

Vi vil ta utgangspunkt i konkrete eksempler som:

  • Hvordan prate med et barn som har sinneanfall?

  • Hvordan håndtere sutring?

  • Hvordan får vi barna til å høre på oss?

  • Og hva når vi selv holder på å klikke?

Kurset vil gi deg nevenyttig forskning og fakta, gode tips og ikke minst mestringsfølelse i din livs viktige rolle som pappa!

Pappakurset er en mini-kurs på video som tar én time å se gjennom. I tillegg får du noen enkle refleksjonsoppgaver, en enkel oppsummering av videoundervisningen samt tips om flere ressurser til papparollen og foreldrelivet.

 

Pris: 299,-

Anbefaling fra en trebarnspappa fra tidligere kurs:

"Åpen, uhøytidelig, trygg

og kunnskapsrik foredragsholder!"

9B5EDF8A-FE54-452A-A601-994005EB196D.jpg

Hvem er vi som tilbyr kurs til deg?

Vi er gift på 12 året og har fire barn under 10 år, og sammen driver vi @foreldresammen

Kristina er utdannet familieterapeut og sertifisert COS-kursholder, og har god erfaring i å holde kurs, samt ha foreldreveiledning, parsamtaler og individuell veiledning. Petter er teolog og jobber som studentprest. Begge har vi mye erfaring med formidling og veiledning, men viktigst av alt deler vi engasjementet og hjertebrannen for at familier skal ha det godt sammen.

Kristina & Petter

Ekerhovd-Ottersen